top of page

PRESSE

ANNIONE – sangerinde med hjertet

 

Sofistikeret pop - Personlige sange og fortællinger - Stærk vokal

Hvad gør man, når det først for alvor går op for én, at drømmefyren er en sjuft, i det øjeblik en bryllupsblog afslører, at han skal giftes - med en anden.

Hvis man er Annione - så skriver man en sang om det. Det gjorde den aarhusianske sangerinde på sit seneste singleudspil “Run Baby Run“.

 

Annione skriver sange om det, hun ser og hører, føler og oplever, drømmer om og længes efter. Og hun gør det, så publikum kan mærke hende - og omvendt.

Hendes sans for iørefaldende melodier gør musikken levende og medrivende, hvad enten det er en uptempo popsang eller en af de eftertænksomme sange, hun også mestrer. Og det uanset om hun optræder solo eller med band, et band der består af Niels Chr. Simmelsgaard: guitar, Thomas Krämer: bas, Lars Ringgaard: percussion og mundharpe.

Med den akustiske guitar i front, er Annione garant for en aften i selskab med en stærk vokal, catchy omkvæd, og det hele krydret med varme og underholdende fortællinger fra det virkelige liv.

Annione fik masser af ros, da hun udgav de tidligere albums, ”Annione” (1998), ”Little Blue Globe” (2005, Ugens Album på P4) - der indeholder radiosingler som ”Sweet Little Secrets” (Ugens Uundgåelige på P3) "Lovers For A While”, ”Can’t Get My Eyes Off You” og ”Welcome Miami”.

 

Udover egne udgivelser komponerer Annione også sange for andre - bl.a. Signe Svendsen, Ann See, Kyler England (US) og Marie Frank (bl.a. radiohittet ”Worth It” fra 2001). De to har samarbejdet siden Marie Franks debutalbum og gør det stadig.

 

Annione er et særdeles charmerende og talentfuldt bekendtskab. Og publikum kan glæde sig til en perlerække af de gode sange, der efterhånden er signeret Annione.

Yderligere oplysninger, aftaler om interviews, etc.

 

 

Anni Ringgaard

Tlf: +45 2645 2001 

anniringgaard@gmail.com

www.annione.dk

www.facebook.com/annionemusik

 

 

Label: Heavenly Sound Machine

Fredensgade 28,2 

8000 Aarhus C

 

 

bottom of page